Va rog sa ma sfătuiți ce pași as putea face pentru a reclama funcționarea unui centru de colectare fier vechi/plastic/hârtie poziționat intre blocuri in sectorul 5. Menționez ca zona este liniștita, aerisita, blocuri de 4 etaje, spații de joaca pt copii, 2 biserici; iar acest loc de colectare deranjeaza din toate punctele de vedere. In zona vin tipuri de oameni cu fel de fel de obiecte colectate de pe străzi, ghene pentru a face un ban din vânzarea lor. De la etajul 2 am o "priveliște" de mi se face rau, cate mizerii zac unele peste altele, niciodată spațiul nu este gol, mereu locul pe care il au este acoperit de munți de gunoaie, ba mai depozitează si in spatele gardurilor.
Va rog sa imi spuneti unde sa ma adresez si pe cine pot chema pentru a le desființa acest punct de colectare.
Langa ei mereu se joaca copiii fotbal, se plimba cu bicicletele. Trotuarele nu ramân niciodată curate, chiar daca in zona se face zilnic curat, deoarece vin acești oameni sa aducă "produse" pt colectare, iar ce nu este primit, arunca pe langa blocuri, in grădini si pe străzi.