avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor inmormantare

Va rog sa-mi spuneti de unde pot lua ajutorul de inmormantare in urmatoarea situatie:
1.am suportat cheltuielile de inmormantare pentru FOSTUL meu sot;
2.la momentul mortii ,acesta nu mai muncea;
3.a murit si a fost inmormantat intr-o alta localitate decat adresa din buletin.
Din ce-am citit nu-mi dau seama daca primaria loc.unde a fost inmormantat sau CAS poate plati acest ajutor.

Alte discuții în legătură

Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare gabrielavrondu gabrielavrondu Vara aceasta l-am inmormantat pe fostul meu sot. L-am ingropat eu deoarece nu mai avea nici un fel de rude in oras. Singura lui ruda apropiata, sora lui, este ... (vezi toată discuția)
Ajutor de stat pentru deces claudela claudela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: pe 30 dec socrul meu a murit. Nu avea pensie, nu era asigurat in niciun fel. Sotul si fratii lui au suportat ... (vezi toată discuția)