avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce specific juridic pot alege pentru vanzarea de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce specific juridic pot alege pentru vanzarea de obiecte hand-made

Buna ziua, am si eu o curiozitate legata de modul in care as putea trece intr-o forma juridica pentru o afacere hobby de realizat obiecte hand-made. Mentionez ca deja lucrez in doua locuri, cu forme legale, contract etc, dar pe langa aceste lucruri, ca hobby mai confectionez si vand in general cunoscutilor si online obiecte hand-made. Din vanzarea acestora obtin undeva la 1500 ron lunar, din care vreo 500 se intorc in cumpararea de piese si materiale. De asemenea activitatea nu este permanenta, existand luni cand nu vand cam nimic. Acum, curiozitatea mea este daca exista un mod de a trece intr-o forma gen firma mica sau ceva de genul, sau daca cel mai bine este sa continui doar asa.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Demarare afacere Tina-A Tina-A As vrea sa deschid o afacere cu obiecte hand made, din textile, ceva gablonzuri si lemn/placaj subtire, lumanari decorative (doar sa le decorez nu sa le produc ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor în următoarea situație ami_m ami_m Buna ziua, Dacă este posibil, aș dori să mă lămurească și pe mine cineva dacă și cum trebuie declarate veniturile în următoarea situație, astfel ... (vezi toată discuția)