avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare

Este posibil ca dupa 5 ani sa te sune pt a recupera o datorie? Este vb de un contract la UPC pe numele meu la o adresa unde eram chiriasa.
Cel mai recent răspuns: Deea2904 , utilizator 22:00, 2 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Posibil este dar legal nu.
Nu semnati nicio hartie cu nimeni decat in prezenta unui avocat mai ales daca este vorba despre societati de recuperare de gen EOS KSI sau altii ademenea
In principiu, s-au prescris atat dreptul material la actiune cat si dreptul de a cere executarea silita ambele sunt supuse termenului de prescriptie de 3 ani, doar daca nu s-au facut acte de intrerupere a prescriptiei.Nu platiti nici o suma si nici nu accpetati semnarea vreunui act, deoarece ar insemna ca ,renuntati la beneficiul prescriptiei.
Buna seara,
Va multumesc ca ati raspuns.
Cine are dreptul de a cere intreruperea prescriptiei?
Ei doar ma suna. Nu am nimic in scris, nicio o informare sau vreo instiintare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul subiectiv civil si obligatia civila corelativa wap54 wap54 Am tot primit sub diverse forme adrese de la EOS KSI, le-am scris si am solicitat in baza carui act ma tot someaza. Mi-au trimis un contract incheiat de mine ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante turgon turgon Buna ziua tuturor! Ca si altii, am facut o greseala tinereasca si nu mi-am platit o factura Connex. Asta se intampla acum 5 ani, cand nu aveam proprietati. ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa dau in judecata eos-ksi pentru santaj add2005 add2005 Buna ziua. Mama o avut o problema cu Orange si cu UPC in urma cu vreo 5 ani. Diferite probleme ce erau pe atunci. A fost data in judecata si a castigat ... (vezi toată discuția)