avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot face actele pe casa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot face actele pe casa?

Bună ziua!

Sunt intr-o situatie delicata si as vrea sa ma ajutati.
Este vorba despre casa in care locuiesc eu,vreau sa o trec pe numele meu. Casa este pe numele bunicilor, iara bunicul e decedat. Ei au 4 copii. In ce situatie si care ar fi demersurile si costurile pentru a face actele pe casa?
Cel mai recent răspuns: gigel9105 , utilizator 22:01, 2 Noiembrie 2016
Daca nu s-a dezbatut succesiunea trebuie sa faceti mai intai dezbaterea succesiunii,presupun ca va referiti la cei 4 copii ai bunicului,mai intai vin la mostenire copii bunicului,rudele mai apropiate in gradul de rudenie inlatura de la mostenire pe cei in grad mai indepartat.Costurile le discutati cu notarul public unde veti dezbate succesiunea.
Multumesc frumos! Aveti idee cam cat ar dura succesiunea , tot procesul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament ? GalanRobert GalanRobert Buna ziua , intrebarea mea este legata de un apartament in care am locuit (locuiesc in continuare) pana recent cu sora bunicii mele care a decedat .Ea era ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire andreea.d andreea.d Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema legata de mostenirea unchiului meu care a decedat in urma cu aproximativ o luna din pricina cancerului ... (vezi toată discuția)
Moștenire pentru un părinte predecedat defunctului. cum se împarte această moștenire între copiii și soția lui? szenikop szenikop Tatăl este decedat,din partea tatei de la o rudă rămâne mostenire. Sunt trei copii și mama acestora. Cum se împarte moștenirea? (vezi toată discuția)