avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere judecare dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere judecare dosar

Cum pot deschide un dosar a carei sentinta este irevocabila ?Nu sunt parte in acel dosar ,dar ulterior am aflat ca terenul pe care-l mostenesc a facut obiectul acelei tranzactii (au facut partaj pe un teren obtinut cu acte false).
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:48, 2 Noiembrie 2016
Nu puteți deschide proces aiurea.

Mergeți la avocat cu actele și tot ce aveți pentru a se acționa cu cap.
E posibil sa fie foarte dificila situația juridica.
Nu va gândiți ca aveți dreptate și asta contează pt ca dreptatea e adesea ceva relativ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere chemare in judecata pentru anularea unei sentinte civile pronuntata intr-un dosar anterior mary6 mary6 buna ziua,cu mare respect va rog sa-mi da-ti si mie un sfat,doresc sa deschid un proces civil legat de o sentinta civila pronuntata intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Anulare acte juridice CC73 CC73 Buna ziua, Pe terenul mai multor mostenitori care se afla in indiviziune,fiica uneia din mostenitori a obtinut in urma declaratiilor false si a partajului ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri extras de carte funciara viu viu Buna seara, Impreuna cu mama am mostenit de la tatal meu o locuinta si terenul aferent (sunt unic copil, tata a decedat in 2010, eu si mama avem certificat ... (vezi toată discuția)