avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Membru fondator
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Membru fondator

Buna ziua,

Un membru fondator intr-un ONG care are si un cabinet individual de psihologie poate face donatii/sponsorizari din cabinet in ONG?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:39, 19 Iulie 2017
oricine entitate lucrativa poate face sponsorizari catre un ONG, doar fiscal poate diferi situatia in sensul sa aiba sau nu ceva avantaje fiscale ex. sa poata fi deduse din impozit sau din baza impozabila in anumite limite si conditii.... Iar donatii poate face orice persoana fizica sau entitate non-profit privata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ong cu cabinet individual de psihologie GeorgiT GeorgiT Buna seara, imi doresc sa infiintez un ONG impreuna cu un alt psiholog. Ambele avem cabinete individuale de psihologie iar intrebarea mea este daca putem fi ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu la fundație tct tct Bună ziua, În cazul în care o fundație (organizație nonprofit cu activitate comercială limitată) dorește să angajeze o persoană ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare fundatie adymy adymy Buna ziua. Sunt membru fondator in fundatie si doresc sa fac o sponsorizare in nume propriu la acesta fundatie, pentru a acoperi pierderea din anul precedent. ... (vezi toată discuția)