avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... actionare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

actionare in judecata

Buna seara!Spuneti-mi si mie,va rog,care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a da in judecata pe cineva si care sunt costurile pe care le presupun o astfel de actiune.Multumesc!Seara buna!
Cel mai recent răspuns: ralucatatiana , utilizator 18:02, 3 Noiembrie 2016
Buna seara,

Ce fel de actiune doriti sa demarati?
Intrebarea dvs. este prea generala pentru a va putea comunica un raspuns.
Reveniti cu informatii suplimentare.
Costurile unui litigiu variaza in functie de foarte multe elemente.
Ptr.a va raspunde cat mai exact este necesar sa precizati:obiectul cauzei si valoarea pretentiilor(evaluarea in bani).
Buna seara!E vorba despre declaratii false ale minunatilor mei colegi in privinta studiilor mele (care romana-teologie,care romana -engleza,nicicum romana-franceza,ce a. terminat eu) si mizeriile pe care aceeasi minunati colegi si altcinevale-au declarat la adresa mea ca persoana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri intentare proces c.e.d.o. Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua, Poate cineva sa estimeze costurile unui proces la C.E.D.O. de la intentare pana la finalizarea acestuia? (vezi toată discuția)
ªtampila traducãtor - text în funcþie de limbi autorizate RebekkaZ RebekkaZ Buna ziua! Am obtinut autorizatia de traducator pentru limba engleza in 2011. Dupa anumite \\"indicatii\\", mi-am deschis PFA, mi-am facut stampile, etc ... (vezi toată discuția)
Titularizarea în licee maghiare, interzisă românilor Gheorgheurzica Gheorgheurzica Bună seara tuturor, Nelămurirea si stupefacția mea este legată de titularizare. Aș dori tare mult să știu care este legea care permite unui ... (vezi toată discuția)