Buna seara. In ziua de joi, 27.10.2016, ora 21.00, am fost la o agentie de pariuri SuperBet. Am bagat 1300ron la pacanele, m-am enervat si am spart ecranul aparatului. M-am panicat, am plecat de acolo.
Imediat a 2 a zi, pe 28.10.2016, ora 15.00, m-am dus si am discutat cu sefa agentiei, mi-am cerut scuze si m-am inteles cu ea ca ii voi da in 2-4 rate, suma de 2200ron, pentru a achita totul.
Problema e ca..au depus plangere dimineata, inainte sa ma intalnesc si inteleg cu ea. Mi-a zis sa ma duc la politie si sa depun o declaratie precizand ca m-am inteles cu ea si imi asum achitarea in rate a pagubelor create.
M-am dus la politie, si surpriza.. Dosarul a plecat deja spre Parchet.. Le-am zis ca vreau sa dau o declaratie si sa le las nr meu de telefon, nici nu au vrut sa auda, au zis ca dosarul va reveni inapoi de la parchet in vreo saptamana, maxim 2 saptamani, apoi va fi preluat de Ofiterul de Lucru care se va ocupa de caz.
Tin sa precizez ca intalnirea cu sefa agentiei a avut loc la ei la sediu, unde sunt camere video.(ca dovada ca m-am intalnit cu ea, ca am intentii bune, sa repar greseala)
Am dosarul curat, nu am mai avut probleme cu politia.
Nu lucrez, parintii mei sunt pensionari.
Sefa agentiei nu e patroana, ci doar sefa pe zona, pe cateva agentii.
1.Ce optiuni am?
2.Ma voi alege cu dosar penal?
3.Risc de puscarie, fiind prima abatere?
4.Sau pot repara totul, dupa ce revine de la parchet, la Ofiterul de Lucru? Astfel platind doar suma de 2200ron?
5.Daca platesc suma ceruta, raman cu dosarul curat, dupa ce isi vor retrage plangerea?