Am luat o amenda intr-o zi de sambata de 10mii lei de la inspectori antifrauda dar mia zis sa achit o mie lei in 48 de ore. Stiind de la amenzile de circulatie ca 48 de ore inseamna 2 zile lucratoare asa ca am mers marti si am achitat o mie de lei .dupa o luna si ceva m-am trezit cu somatie de la fisc ca mai trebuie sa achit9 mii lei deoarece trebuie sa platesc amenda intreaga ca nu am platit in termenul de 48 de ore . Art care la invocat prevede amenda de la 2 mii lei la 20 mii lei maxim Acum nici nu mai pot contesta pv ca au trecut 15 zile sa cer instantei sa mio reduca la minim adica 2 mii lei . Cum as putea rezolva aceasta situatie?
Dată post: Miercuri, 2 Noiembrie 2016, 23:16
Forum Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele
Subiect Am castig de cauza la instanta? (mergi la mesaj)
Referitor la intrebarea care am puso era specificat pe pv pe spate o mie lei in 48 ore dar nu am stiut ca din alea 48 ore nu se scad zilele nelucratoare , daca intrebi orce om din romania cred ca la fel ar intelege ca 48 de ore sant 2 zile lucratoare .Daca o luam practic am la dispozitie doar 8 ore ca atat e ghiseul deschis luni . Daca iei joi amenda luni e ultima zi de plata, daca o iei vineri luni e ultima zi de plata si daca o iei sambata tot luni e ultima zi de plata . Vi se pare normala si corecta aceasta lege? Totusi e o diferenta ff mare de la o mie la 10 mii lei e vb de 9 mii lei
Asa este, trebuia sa faceti plata luni, sau o puteti face on line,intrebarea daca legea este sau nu corecta este retorica,important este ca legea trebuie respectata ca atare.