avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am castig de cauza la instanta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am castig de cauza la instanta?

Am luat o amenda intr-o zi de sambata de 10mii lei de la inspectori antifrauda dar mia zis sa achit o mie lei in 48 de ore. Stiind de la amenzile de circulatie ca 48 de ore inseamna 2 zile lucratoare asa ca am mers marti si am achitat o mie de lei .dupa o luna si ceva m-am trezit cu somatie de la fisc ca mai trebuie sa achit9 mii lei deoarece trebuie sa platesc amenda intreaga ca nu am platit in termenul de 48 de ore . Art care la invocat prevede amenda de la 2 mii lei la 20 mii lei maxim Acum nici nu mai pot contesta pv ca au trecut 15 zile sa cer instantei sa mio reduca la minim adica 2 mii lei . Cum as putea rezolva aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:48, 3 Noiembrie 2016
Mesaj editat :

@ petrica.yari

Dată post: Miercuri, 2 Noiembrie 2016, 23:16
Forum Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele
Subiect Am castig de cauza la instanta? (mergi la mesaj)

Referitor la intrebarea care am puso era specificat pe pv pe spate o mie lei in 48 ore dar nu am stiut ca din alea 48 ore nu se scad zilele nelucratoare , daca intrebi orce om din romania cred ca la fel ar intelege ca 48 de ore sant 2 zile lucratoare .Daca o luam practic am la dispozitie doar 8 ore ca atat e ghiseul deschis luni . Daca iei joi amenda luni e ultima zi de plata, daca o iei vineri luni e ultima zi de plata si daca o iei sambata tot luni e ultima zi de plata . Vi se pare normala si corecta aceasta lege? Totusi e o diferenta ff mare de la o mie la 10 mii lei e vb de 9 mii lei
Asa este, trebuia sa faceti plata luni, sau o puteti face on line,intrebarea daca legea este sau nu corecta este retorica,important este ca legea trebuie respectata ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege m-ar putea ajuta sa castig o contestatie la o somatie de plata petrica.yari petrica.yari Am luat o amenda sambata de la inspectori anaf de o mie lei in 48 ore sau 10 mii lei daca nu achit in 48 ore de 10 ori mai mult. Nu am stiut ca cele 48 de ore ... (vezi toată discuția)
Pot contesta somatia de plata? petrica.yari petrica.yari Am luat o amenda sambata care trebuia sa achit o mie lei in 48 de ore. Confundand ca cele 48 de ore sant 2 zile lucratoare am mers marti si am achitat. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Cand expira termenul de 48 ore pentru plata unei amenzi primita sambata? nilro nilro Buna ziua, Am primit o amenda auto pentru depasire viteza, undeva in alt judet, intr-o zi de sambata la ora 12:50. Agentul de circulatie mi-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)