avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot contesta somatia de plata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot contesta somatia de plata?

Am luat o amenda sambata care trebuia sa achit o mie lei in 48 de ore. Confundand ca cele 48 de ore sant 2 zile lucratoare am mers marti si am achitat. Dupa o luna si ceva am primit somatie sa mai achit inca 9 mii lei ca nu am achitat in termen de 48 ore si amenda era de 10 mii intreaga , practic eu nu aveam timp decat luni sa achit aceasta amenda 8 ore sau cat e program la ghiseu fapt care nu am stiut .ce pot face acum?
Cel mai recent răspuns: petrica.yari , utilizator 14:01, 3 Noiembrie 2016
Formulati o contestatie la executare impotriva organelor de executare si o inregistrati la judecatori
Chestiunea termenului de 48 de ore in situatia dvs este discutabila. Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea somatiei.
Si ei o sa imi puna art 28 in fata ca nu specifica nimik de orele in zilele nelucratoarea doar daca se sfarseste perioada in zilele nelucratoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege m-ar putea ajuta sa castig o contestatie la o somatie de plata petrica.yari petrica.yari Am luat o amenda sambata de la inspectori anaf de o mie lei in 48 ore sau 10 mii lei daca nu achit in 48 ore de 10 ori mai mult. Nu am stiut ca cele 48 de ore ... (vezi toată discuția)
Am castig de cauza la instanta? petrica.yari petrica.yari Am luat o amenda intr-o zi de sambata de 10mii lei de la inspectori antifrauda dar mia zis sa achit o mie lei in 48 de ore. Stiind de la amenzile de circulatie ... (vezi toată discuția)
Amenda redusa cu 50% in 48 ore mik_zoltan mik_zoltan Stiu ca in majoritatea cazurilor cand cineva este amendat se poate plati 50% din amenda in termen de 48 ore. Dar am citit ceva ce spune ceva ... (vezi toată discuția)