avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatii teava apa comuna la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatii teava apa comuna la bloc

Mi s-a udat peretele dintre bucatarie si hol (unde este un rapitz). Am spart peretele si instalatorul mi-a spus ca defectiunea nu este la mine ci probabil la vecinul de deasupra, iar la mine numai se prelinge. Veciunul meu nu vrea sub nici o forma sa sparga la el peretele in dreptul rapitului pentru remedierea defectiunii.
Intrebare: Care este modalitatea legala de al obliga pe vecinul de deasupra sa faca remedierea defectiunii?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:24, 3 Noiembrie 2016
Chemati administratorul si/sau presedintele sa opreasca apa pe acea coloana pentru ca apa nu stie si nu tine cont ca cineva vrea sau nu ceva si se va infiltra in pereti si la vecinii de sub dumneavoastra. Sa opreasca apa pe caea coloana si sa vada impreuna cu vecinul de sus unde-i problema si cum se remediaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie la bucatarie - vecinul nu vrea sa repare mirunelu mirunelu Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: la bucatarie am constatat ca s-a udat tavanul si peretele deasupra chiuvetei. Prin urmare am chemat un instalator, ... (vezi toată discuția)
Acces in apartament Elenad20 Elenad20 Buna ziua. Locuiesc la et 4 al unui bloc de 10 etaje. De curand la etajul 2 si 3 au apărut scurgeri de apa in baie. Vecina de la et 2 solicita accesul în ... (vezi toată discuția)
Inundat de catre vecina de desupra mea. florinm58 florinm58 Locuiesc intr-un bloc de cand m-am nascut de 58 ani ,de-a lungul timpului au fost diverse probleme intre vecini si din cate stiu cam toate si-au gasit ... (vezi toată discuția)