avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mărire pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mărire pensie de intretinere

10:16 Popularitate 1
Dacă nu cunosc angajatorul,domiciliul acestuia din străinătate, Cum pot cere fostului soț mărire de pensie?vreau sa precizez ca am divorțat la notar și tot acolo am stabilit pensia de 300 de lei pt fetita.pot cere în instanta mărire de pensie?va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara cioacataandreea88 cioacataandreea88 Buna ziua! am si eu o mare rugaminte,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care am divortat la notar,am stabilit o pensie de 300 lei cu conditia sa ma ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare lilianateo lilianateo Buna ziua. Sunt divortata de 4 ani, si fostul sot nu si-a achitat plata pensiei alimentare fata de copilul nostru. Unde pot face reclamatie? La Circa de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara galatan.anamaria@yahoo.com galatan.anamaria@yahoo.com Buna ziua as dori sa ma ajutati cu formularea unei cereri pt marire pensie alimentara,mentionez ca sunt divortata de 2 ani de zile am o fetita de 6 ani care a ... (vezi toată discuția)