avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu am primit fiscalul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu am primit fiscalul

buna ziua. in urma cu o luna am cumparat o masina de la o sociétate ´sa eliberat facturà si chitanta urmand ca a doua zi sa-mi trimita fiscalul. au trecut 2 saptamani si cu telefoane in fiecare zi miau trimis fisa de inmatriculare cu stampila primariei din orasul lor dar nu si fiscalul ´la primarie nu vor sa o ia in evidenta fara fiscal ´am tot incercat sa vorbesc cu firma respectiva si refuza pe motiv ca au datori. problema este ca a trecut déjà 30 zile pentru inregistrare fapt pentru care cred ca voi fi amendât ´ ce pot sa fac ?in continuare pentru trece masina pe numele meu ? in talon este mentionnât instrainat la data de . si stampila firmei. va multumesc !

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Semiremorca , utilizator 19:55, 8 Noiembrie 2016
Aspectul ca vanzatorul se afla inregistrat cu debite in evidente,il impiedica sa obtina certificatul fiscal obligatoriu necesar finalizarii procedurii de inmatriculare vehicul
Daca amiabil nu puteti solutiona,va ramane sa analizati oportunitatea formularii unei actiuni in instanta ,care sa dispuna vanzatorului sa prezinte certificatul fiscal
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS ! AM O SINGURA NELAMURIRE DECE SA PUS STAMPILA PE FISA DE INMATRICULARE CU NUMAR DE INREGISTRARE FARA SA ELIBEREZE FISCALUL ? ESTE POSIBIL ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)
Radiere auto in vederea inmatricularii trafyctz trafyctz Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)