avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea, procedura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea, procedura

Buna ziua,
pentru a face succesiunea la notar, succesorii trebuie sa se prezinte toti odata sau pot mergela la notar in zile diferite.
Se poate ca mostenitorii, succesorii sa mearga la notari diferiti sau trebuie sa mearga toti la acelasi notar pentru succesiune? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:48, 4 Noiembrie 2016
procedura succesorala notariala se dezbate la un singur notar.Iar la eliberarea certificatului de mostenitor trebuie sa fie toti prezenti fie personal fie prin procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune deschisa de copii? ana*maria ana*maria buna ziua. as avea o mare rugaminte, daca ma puteti lamuri in urmatorul caz: bunica mea a decedat de curand, a ramas bunicul meu si 2 fete, si au venit ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire vasilepop vasilepop buna ziua! mama mea mai are un frate si o sora.in urma mortii ambilor bunici a ramas o casa cu 3 camere , o bucatarie interioara si una exterioara plus ... (vezi toată discuția)
Certificat calitate de mostenitor Doruluk Doruluk Buna seara! Mi-a decedat un frate , anterior decesului a avut un accident auto care nu are legatura cu decesul. Acum exista un proces pentru daune materiale ... (vezi toată discuția)