avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am contract suspendat CCC, pot avea dreptul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am contract suspendat CCC, pot avea dreptul de participare la petrecerea anuala a firmei?

Buna seara,

Sunt angajat in cadrul unui hypermarket, iar de 3 luni am contractul suspendat pentru cresterea unui copil. Doresc sa va intreb daca am dreptul de a participa la petrecerea anuala a angajatilor, deoarece responsabilul de resurse umane mi-a comunicat ca nefiind angajat activ nu am dreptul de participare.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: morty , utilizator 14:22, 7 Noiembrie 2016
Atata timp cat raportul dvs de munca nu este incetat , aveti calitatea de salariat al acelui hypermarket - chiar daca c.i.m. este suspendat - si , prin urmare, puteti participa la acea petrecere.

Responsabilul de resurse umane va poate preciza baza legala a sustinerii lui ?
Buna ziua,
Responsabilul de resurse umane mi-a comunicat telefonic aceasta afirmatie, iar la solicitarea mea scrisa de a primi un raspuns nu mi-a mai dat niciun raspuns.Ce pot sa fac in continuare?Carei institutii sa ma adresez?Va multumesc pentru raspuns.
Nu aveti carei institutii sa va adresati, ci doar sefilor ierarhici superiori responsabilului cu RU.

Exista reglementata intr-un anumit act, la nivel de angajator, participarea la acea petrecere ?
Nimeni din colegii pe care i-am intrebat,nu cunosc existenta vreunui act in acest sens.Informare din partea RU a fost ceva de genul"petrecere anuala pregatiti listele de participare"-fara alte conditii.
O sa intreb ma departe ierarhic vorbind, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)
Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)
Cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o institutie bugetara elvercris elvercris Buna seara!Am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva!Cine anume redacteaza deciziile directorului unei institutii bugetare in cazul in care nu are o ... (vezi toată discuția)