Buna ziua,
Ma numesc Gabriela si am si eu o mare problema in ceea cel priveste pe sotul meu.Va rog sa ma lamuriti ca sunt in ceata total, nu mai inteleg nimik.Sotul meu este conducator auto pe un Renault Master de 3.5 to si pe data de 7 august i-i s-a defectat cutia de viteze pe la Urziceni, venea spre Bacau, a sunat la firma si a zis ce ii s-a intamplat, acestia spunand sa vina tractat ca daca vine pe platforma este scump, a doua zi a gasit pe cineva si l-a tractat pana la Bacau, a bagat masina in service i-i s-a facut o constatare apoi in hala de reparatie, seful lui a inceput sa-l invinuiasca pe sotul meu ca el a stricat masina, oriunde il prindea ii vorbea urat si mereu ii zicea ca o sa platesti ca tu esti vinovat. Pe data de 11-12 august trebuia sa ia salariu pentru luna iulie dar surpriza salariu blocat, nu i-a dat nici un leut, a terminat masina in final si cand a plecat din service l-a rugat pe directorul serviceului sa-i dea o nota de constatare ca sa-i arate sefului ca poate ii v-a da drumul la bani, directorul i-a facut o nota scrisa si i-a trimis-o sefului sotului meu, in nota de constatare scria asa,, soferul nu este vinovat, vinovati sunt cei care au luat decizia sa tracteze masina, masina trebuia sa vina pe platforma pentru ca tractata s-au actinat nustiu ce rulmenti si .....'' , dupa ce a vazut seful sotului meu hartia nu s-a oprit a inceput incontinuare sa-l invinuiasca, avea o problema cu directia la masina, o oglinda crapata si a ineput sa se lege de celelalte lucruri,am uitat sa va mentionez ca masina are 210000 km in 2 ani, sotul meu nemaiputand suporta vorbele lui si-a dat demisia, a lucrat 2 sambete in perioada preavizului si vrea ca maine sambata sa predea masina, preavizul de drept se incheie marti, daca a lucrat 2 sambete poate sa nu mai mearga la serviciu 2 zile? a fost chemat la birou si ii s-a inmanat o hartie Decizie de imupatie cutia de viteze, directia, oglinda si sarcina directorului economic sa ii se faca dosar de imputatie. Va rog ajutati-ma si sfatuiti-ma ce sa faca sotul meu , banii pe iulie nu i-a primit, pe august nici nu o sa fie vorba, garantia materiala si banii pe concediu de odihna. Am o explicatie si pentru oglinda, pe data de 14 februarie sotul meu parcase masina sa mearga la o unitate sa incaseze bani, cand s-a intors avea oglinda crapata, pe 16 februarie s-a internat la urgenta si a stat in CM pana pe 1 iulie deoarece a avut o operatie la picirul drept, ii s-a pus o proteza de sold, in perioada cat sotul meu a stat in CM a fost altcineva pe masina in cauza si a anuntat la birou ca oglinda a gasit-o in parcare crapata, intr-o zi l-a chemat la UNITA sa-i faca poze la masina soferul nou a crezut ca il cheama pentru oglinda dar de unde ..ei si-au schimbat polita CASCO la alta societate de asigurari si oglinda nu si-au facut-o pe polita veche. V-am scris aproape toata povestea, va rog ajutati-ne sa intelegem si noi, mai ales ca l-a amentiat ca ne ia si masina noastra din curte si il da pe sotul meu in judecata. Va rog mult.:((:(:(:(:(:(
Cu stima,
Gabriela
Cel mai recent răspuns:
gabrryela , utilizator
19:29, 28 August 2009