avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare contract

Buna ziua,

Am o situatie: Sunt in perioada de proba de 90zile.am semnat contractul initial pe 2244lei, iar dupa 1luna am fost intrebata(rugata), daca acum, in plina iarna as putea sa ajut societatea sa depaseasca un moment dificil, si sa accept modificarea salariului brut de la 2244 la 1250.As putea cere modificarea doar pentru o perioada 3-6luni?
nu am gasit nimic in sensul acesta
Cel mai recent răspuns: Alina_Milea , utilizator 09:17, 14 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Da, puteti cere. Si e si recomandat sa cereti altfel va puteti trezi ca nu va modifica din nou peste cateva luni si nu veti avea cum contesta acest lucru.

Succes,
Puteti incerca sa cereti.
Practic, eu nu as semna actul additional de reducere a salariului daca odata cu el nu mi se prezinta gata semnat de angajator si un alt act additional de forma: incepand cu luna martie 2017, salariul va fi 2244 lei.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul a omis o "procedura interna" cosmyn90 cosmyn90 Buna ziua, Sunt pe finaulul unui training care a durat 1 an, dupa care mi s-a comunicat ca voi fi transferat pe post si sunt obligat prin act additional sa ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Lucrez la o firma de paza cu contract pe 3 luni cu varianta de prelungire si as dori sa stiu daca de la 1 februarie trebuie sa scrie pe contract ... (vezi toată discuția)
Munca la gri otto2007 otto2007 cum poate fi stopata si dovedita munca la gri? x a incheiat un contract de munca pe 8 ore/zi.Dupa 4 luni, odata cu criza, patronul face un act aditional si ... (vezi toată discuția)