avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa deteriorate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa deteriorate

Buna ziua,

Ce pot sa fac in cazul in care am mai multe tichete de masa rupte gresit de la cotor si usor deteriorate chiar in dreptul codului de bare? In magazine nu mi le mai primesc, desi am si cotorul din care se poate vedea ca au fost rupte. Unde le pot duce pentru a obtine totusi banii pe ele? Ce prevede legea? Pana si banii rupti pot fi valorificati.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 09:50, 4 Noiembrie 2016
legea nu prevede nimic. daca nu gasiti o unitate care sa vi le primeasca asa, ramenti cu paguba. nu puteti oblige pe nimeni sa vi le primeasca deteriorate, poate gasiti pe cineva care vrea de bunavoie cum ar veni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa rupt gresit gabriella20 gabriella20 Buna ziua, As dori sa aflu, va rog, ce pot sa fac cu tichetele de masa rupte gresit de la cotor, si pe ce baza se refuza primirea acestora de catre ... (vezi toată discuția)
Nelamurire tichete de masa emise pentru un singur magazin mc_rada mc_rada O ruda de-a mea lucreaza la un supermarket din oras si primeste impreuna cu salarul tichete de masa pe care este scrisa mentiunea \\" valabil in *****\\" Am ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa stampilate crisutoma crisutoma Buna ziua! Am o mare nelamurire: firma la care lucrez are ca activitate comercializarea produselor alimentare si nealimentare ofera bonuri de masa. ... (vezi toată discuția)