avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietari spatii comerciale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietari spatii comerciale

Buna ziua,
Asociatia de proprietari din care fac parte se confrunta cu urmatoarea problema:
- la parterul blocului sunt spatii comerciale, ai caror proprietari nu doresc colaborarea cu Asociatia de proprietari a blocului. Nu doresc sa se identifice, nu vor sa achite nici o contributie la Asociatie, practic nu vor sa-si asume nici o obligatie fata de Asociatie.
Am incercat sa ii identificam prin solicitarea unui extras de carte funciara de la Oficiul de cadastru, dar din pacate nu am abtinut decat nume proprietarului nu si adresa.
Cum ii putem identifica? Carei autoritati ne putem adresa pentru identificarea lor. Care sunt masurile legale pe care o Asociatie de proprietari trebuie sa le intreprinda in astfel de cazuri.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2016
Asociatie46, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:11, 4 Noiembrie 2016
Pentru identificare, la Politie. Depuneti o plangere
Sau in cazul in care au o avarie maine, va vor cauta ei pe dumneavoastra si-si vor spune in ce caltate va cauta. Ce avarie s-ar putea ivi care sa-i afecteze? Vedeti pe unde trec tevile, coloanele..., poate apa rece, apa calda, instalatia de scurgere si colectare, agentul termic, energia electrica, gazul...
Am avut un caz asemanator acum cativa ani la paerterul blocului si pentru ca nu voia sa discute cu asociatia, intr-o buna zi a inceput sa le curga ceva de la primul etaj, pe o coloana... Au dat telefoane, au rugat, au devenit ghiocei si de atunci se poatediscuta cu ei normal asa cum e firesc intre proprietarii dintr-un bloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare instalatii sub apartament parter big_savu big_savu Buna ziua, E prima intrebare adresata pe acest forum asa ca va rog sa ma scuzati, daca gresesc sau omit ceva necesar, voi reveni. Prietenul meu detine un ... (vezi toată discuția)
Teava inghetata DianaMaria13 DianaMaria13 Buna ziua!Va rog ajutati-ma cu un sfat...Din cauza frigului teava de apa rece pe coloana noastra a inghetat.Odata cu asta noi am ramas fara apa rece la ... (vezi toată discuția)
Daca se sparge coloana principala de incalzire,cine plateste? iozsi39 iozsi39 am o intrebare:sunt singurul de pe coloana care a ramas racordat la instalatia de incalzire a orasului;daca coloana principala se sparge la un vecin,cine ... (vezi toată discuția)