avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont card cumparaturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont card cumparaturi

Buna ziua. Intrebarea mea este in ce masura este legala blocarea unui cont aferent unui card de cumparaturi? Clientul are deja poprire salariala ca urmare a neachitarii unui credit de nevoi personale, iar banca emitenta a cardului i-a blocat si respectivul cont, obligand la plata integrala a sumei acordate si asta in conditiile in care, lunar, se achita suma minima de plata (conform extrasului).

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi mcmirelus mcmirelus Buna ziua, Am si eu o rugaminte...daca se poate sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Proprire pe card fara drept de acces la salariu gigif gigif Buna ziua, Mi-am facut un credit de nevoi personale si un card pt cumparaturi la aceeasi banca si viram lunar o suma in contul bancii respective ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a-mi folosi cardul bancar nicu_lucan nicu_lucan Situatia sta in felul urmator, poprire pe conturi bancare ok, nu ma supar prea tare. Ma supara faptul ca nu-mi pot folosi cardul la cumparaturi sau pentru ... (vezi toată discuția)