avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Greseala executor
Discuție deschisă în Executare silită

Greseala executor

In urma unei actiuni in instanta,pentru recalcularea unor drepturi salariale,ramasa definitiva si executorie, am angajat un executor pentru punerea in aplicare a sentintei. In urma calculului efectuat de expert a rezultat o suma de bani care trebuie sa o primesc.
Angajatorul introduce actiune de intoarcere executare si obtine o sentinta favorabila proband faptul ca executorul angajat de mine citez" a raportat gresit sumele la baza de calcul" de unde a reiesit ca sumele pe care ar fi trebuit sa la incasez trebuiesc reduse.
Am achitat in intregime diferentele de bani stabilite de instanta si puse in aplicare de un executor angajat de fostul angajator.
Avand in vedere ca gresala apartine executorului judecatoresc investit de mine cu punerea in aplicare a sentintei, cum pot sa recuperez sumele de bani achitate cu ocazia executarii si a calcului gresit al executorului
Cel mai recent răspuns: ContSters409803 , utilizator 13:49, 4 Noiembrie 2016
Sigur ca puteti. Trebuie sa formulati o actiune in pretentii impotriva biroului de executor. Daca o sa si castigati cat solicitati, asta nu stiu sa va comunic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În urma judecării contestației mele la executarea silită ... PETRESCUANGELA57 PETRESCUANGELA57 În urma judecării contestației mele la executarea silită în contradictoriu cu intimitate X, Tribunalul, prin Hotărârea emisă, admite acțiunea ... (vezi toată discuția)
Termen de referinta pentru intoarcere executare silita geavela geavela Am avut de recuperat banii de la FNI .Am facut cerere de executare silita .Avas a facut 2 procese de contestare la executare ,la doua judecatorii.Ambele ... (vezi toată discuția)
Refuz aplicare decizia de intoarcere a executarii andreya1202 andreya1202 Buna ziua, am o hotarare a instantei prin care se dispune anularea executarii silite in intregime. Implicit întoarcerea executarii silite si punerea in ... (vezi toată discuția)