dragomir_andreea20 a scris:
Buna ziua
Sunt angajata la o societate acum cateva zile eu impreuna cu o colega am primit o convocare sa ne prezentam la ora de in ziua respectiva in biroul d-lui director pentru cercetare disciplinara in baza ROI. Articolul din ROI era ceva de genul ca trebuie sa ducem la bun sfarsit situatiile cerute de domnul director. Dupa incheierea sedintei a ramas sa asteptam rezultatul comisiei. A doua zi am fost chemate la dep. Resurse Umane unde am fost instiintate ca suntem concediate disciplinar sau sa ne dam noi demisiile.As dori sa stiu daca este legala calea pe care a abordato domnul director, nu trebuia inainte sa ne comunice prin intermediul unor decizii ca am luat la cunostinta de situatie. Se poate pur si simplu desface contractul de munca disciplinar?
Multumesc
Daca ati scris aici si cereti o parere, trebuie sa fiti sincera si sa scrieti realitatea.
Reiese din mesajul initial ca nu ati primit o sarcina in scris? #-o si nu va poate sanctiona?
In fisa postului scrie, presupun, ca trebuie sa indepliniti orice alta sarcina dispusa de sef.... chiar si in baza aceasta va poate sanctiona disciplinar.