avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... presedintele unui ONG poate reprezenta ONG-ul in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

presedintele unui ONG poate reprezenta ONG-ul in instanta sau are nevoie de o imp[uternicire speciala.Din partea cui,daca ONG-ul are doar presedinte,administrator si economist?

sunt presedinta unui ONG.Am facut o plangere contraventionala in numele asociatiei.Instanta mi-a cerut dovada ca sunt reprezentant legal al asociatiei.Nu am raspuns acestei solicitari in 10 zile deoarece depusesem actul constitutiv si Statutul si am crezut ca presendintele este automat reprezentant legal al asociatiei in raport cu institutiile statului.Cererea mi-a fost anulata cu drept de reexaminare in 15 zile.Ce e de facut?Exista undeva in Legea de functionare a ONG urilor vreo prevedere conform careia presedintele unui ONG este automat reprezentantul legal al acesteuia?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce se intimpla cu actele de la judecatorie??? mikyangel mikyangel La infiintarea ONG-ului am depus la Judecatorie toate actele cerute 3 originale de pe STATUT si Act Constitutiv + copi. Astea erau toate originalele pe care le ... (vezi toată discuția)
Despre inregistrarea mentiunilor- ong camiha camiha Buna dimineata, Imi poate spune cineva care este procedura de inregistrare a mentiunilor in cazul unui ONG? Trebuie sa prelungesc contractul de comodat ... (vezi toată discuția)
Administrator ong ContSters264603 ContSters264603 Presedintele unui ONG poate indeplini si functia de administrator al acestuia? (vezi toată discuția)