avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna seara, este vorba de prezentare daune
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna seara, este vorba de prezentare daune

La o procedura simplificata am doi op. economici participanți,unul mi a depus duae așa cu am solicitat prin fisa de date , cel de al doilea mi a depus un document lipsit de conținut, 0 kB.I am declarat oferta inacceptabila , cf art. 137 alin 2 din h 395. Am procedat corect sau ma aștept la o contestație?
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 09:34, 5 Noiembrie 2016
art.137 alin.2 lit.b din HG 395/2016-oferta inaccepatbila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duae si documente justificative dancantemir dancantemir La o procedura simplificata am solicitat o clarificare la faza de evaluare DUAE privind modalitatea de indeplinire a experientei similare dar nu am solicitat ... (vezi toată discuția)
Se poate elimina din cadrul unei proceduri de atribuire simplificata online un operator economic care inainteaza oferta fara a atasa si propunerea tehnica? akymyka akymyka Se poate elimina din cadrul unei proceduri de atribuire simplificata online un operator economic care inainteaza oferta fara a atasa si propunerea tehnica? (vezi toată discuția)
Contestare rezultat procedura- caracter angajant scrisoare bancara ContSters271735 ContSters271735 Buna ziua! In urma unei cereri de oferte , oferta noastra a fost respinsa ca inacceptabila, cf preved art36 al 1 lit b din Hg 925/2006 si neconforma , cf art ... (vezi toată discuția)