avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Pe 03.11.2016 am primit sms ca mi-a fost blocate conturile la ing de un bej am sunat la respectivul birou si ma informat că nu mi-a trimis prin posta actele și să merg luni la ei să fac cerere si le trimite în 5zile problema este ca vineri 11.11.2016 plec in Franța la muncă și vin pe 07.01.2017 este vorba de un contract online la ferratum ...ce pot face...cu stima multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:32, 6 Noiembrie 2016
Termenul pt contestatie la executare (daca doriti sa o formulati si aveti motive) curge de la data la care ati luat cunostinta de poprire, respectiv data sms ului.

Luati acele de la executor si consultati un avocat pt a afla ce sanse sunt cu o eventuala contestatie, caile d eurmat si costurile aferente.

Daca nu sunteti in tara va puteti angaja un avocat care sa va reprezinte interesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi. cum contest dacă nu știu datele dosarului? F.coc F.coc in data de 15 respectiv 18.01.2018 fratele meu a primt sms-uri de la bancile Unicredit si Teansilvania ca are conturile poprite pentru suma de ... (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita larisa-m larisa-m In 2008 am contractat un credit de la o banca pentru un prieten care urma sa achite ratele.Din 2010 luna Aprilie nu a mai platit ratele. In Noiembrie 2010 ... (vezi toată discuția)