avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchiriere bar , reprezentantii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchiriere bar , reprezentantii

Buna ziua , de curand am inchiriat un bar , as dorii si eu sa stiu cateva firma cu care ma pot asocia , care ma ajuta cu marfa , si amenajearrea terasei si nu ma refer doar la bauturi cand spun marfa , as dori sa stiu cate ceva despre firmele de patiserie cu care pot semna un contract ! De asemenea as dori daca se poate sa stiu si ce beneficii am ca tanar incepator de afacere , va multumesc !

Alte discuții în legătură

Demersuri pentru înființarea unei firme Alin G. Alin G. Buna ziua. Ma numesc Alin Georgescu. As vrea sa-mi deschid o mică afacere pentru a vinde produse de patiserie și băuturi ( cafea, sucuri de fructe, limonade ... (vezi toată discuția)
Preluare/inchiriere magazin alimentar silviu_stefan silviu_stefan As dori si eu un sfat sau mai bine zis un consiliu la urmatoarea intrebare daca se poate. Doresc sa preiau o afacere deja existenta , sa inchiriez acea ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde pe cod caen"baruri"? beasan beasan Buna ziua Am si eu o intrebare.daca am o terasa si as dori sa vand produse de patiserie gen gogosi,covrigi de ce acte/autorizatii as avea nevoie?cum m-am ... (vezi toată discuția)