Buna ziua, as vrea sa stiu daca este corect ca in fisa postului sa fie trecute 3 coduri COR si anume 325723,325713 si 325710? Mentionez ca ultimele doua Coduri COR au fost impuse de catre angajator .Multumesc.
Din ce cunosc eu, se mai intampla ca in fisa postului sa mai fie trecute si atributii specifice altor profesii, argumentandu-se ca cele specifice postului de baza nu pot acoperi integral programul de lucru.
Precizati cum se denumeste locul de munca/ postul de lucru si care sunt completarile impuse de angajator.
Daca locul de munca/ postul de lucru este pentru Codul 325723 inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă trebuie sa se respecte prevederile HG nr.1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare,
-art.20 (2) Angajatorul va desemna lucratorul numai din randul lucratorilor cu care are incheiat contract individual de munca cu norma intreaga,
-art.24 (2) Lucratorii din cadrul serviciului intern de prevenire si protectie trebuie sa desfasoare numai activitati de prevenire si protectie si cel mult activitati complementare cum ar fi: prevenirea si stingerea incendiilor si protectia mediului.
Responsabil cu deseurile nu este activitate nominalizata ca fiind complementara.
Lucrator desemnat ssm
mcv
Care sunt legile si HG cu ultimele completari, care definesc atirbutiile unui lucrator desemnat SSM intr-o firma cu 244 lucratori?
Am o functie de ... (vezi toată discuția)