avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire legata de indemnizatia pentru cresterea copilului, pentru mamele studente.Mentionez ca sunt studenta in anul II, la invatamantul de zi, la o facultate de stat, la buget.
Intreabarea mea este daca beneficiez de aceasta indemnizatie si incepand cu ce data se acorda aceasta indemnizatie.In plus daca voi primi aceasta indemnizatie imi pot continua studiile, sau trebuie sa-mi inghet anul pe o anumita perioada de timp?
Multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:24, 30 August 2009
De la data in care va adresati cu adeverinta de la facultate la primarie, OUG 148 prin an universitar intelege perioada in care incepe si cea in care se sfairseste procesul de invatamint anual. Nu trebuie sa va duceti la cursuri puteti ingheta anul insa este de preferat sa continuati intrucit legea nu va interzice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului mecy mecy buna ziua!am 21 ani si incep anul 2 la o facultate acreditata,forma de invatamant:zi,si as dori sa stiu daca as putea sa beneficiez de indemnizatia de 600lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil studenti ana90 ana90 Buna ziua! As avea cateva intrebari legate de acordarea acestei indemnizatii. Sunt studenta in primul an si voi naste in decembrie. Banuiesc ca voi beneficia ... (vezi toată discuția)
Buna , urmează sa nasc in noiembrie și doresc sa depun dosarul ... ElenaFroicu1 ElenaFroicu1 Buna , urmează sa nasc in Noiembrie și doresc sa depun dosarul pentru indemnizația de creștere dar am o nelămurire ! Sunt studenta anul 1 la zi ,pana in ... (vezi toată discuția)