avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lichidare cabinet medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lichidare cabinet medic de familie

Azi m-am prezentat la medicul de familie pentru a-mi eliberarea concediu prenatal și reteta compensata pentru Fraxiparine.
Când am ajuns, aflu ca medicul și - a inchis cabinetul, in locul acestuia fiind alt medic, la care puteai opta sa aderi.
Intrebarea este, ce obligații are medicul de familie, atunci cand decide sa lichideze cabinetul, nu este normal să - și notifice din timp pacienții....?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 8 Noiembrie 2016
Ordin 1322/2006 privind aprobarea normelor de stabilire a criteriilor şi metodologiei de preluare a activităţii unui praxis existent

art.13
Intenţia/oferta de cesionare se poate publică în presa medicală şi nemedicală centrală şi locală sau poate fi făcută cunoscută prin orice alt mijloc de comunicare considerat oportun.
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Deci nu este obligatia medicului sa anunțe lichidarea cabintului? Pur și simplu pune lacătul pe usa și pleacă, fără să aibe vreo obligatie față de pacienții afiliați?....
Din lege nu reiese asa ceva .. intrebati la Colegiul medicilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare-cumparare cu clauză. se poate face contract ... Nata88 Nata88 Contract de vânzare-cumparare cu clauză. Se poate face contract de vânzare-cumpărare cu clauză, urmând ca a doua zi lucrătoare sa se atașeze ... (vezi toată discuția)
Cesionare contract vanzare cumparare pentru spatiu cabinet medical dandoct dandoct Doresc sa donez un praxis medicina de familie organizat ca si CMI, conform ORDIN Nr. 1322 din 2 noiembrie 2006 unui alt medic de familie, care este tatal meu. ... (vezi toată discuția)
Cum se deduce o investitie majora? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cum pot sa-mi deduc valoarea investita prin cumpararea conform legii cu act de vanzare cumparare incheiat la notariat a unui ... (vezi toată discuția)