avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

Buna ziua , cum pot radia o masina vanduta mai de mult, fara sa fi facut acte de vanzare cumparare legale si care intre timp a fost data la fier vechi ,initial a fost vanduta unui nepot care nu a mai venit sa facem actele ....el a vandut mai departe si am aflat ca a fost data la fier vechi ...
Cel mai recent răspuns: mihaiene68 , utilizator 13:05, 9 Noiembrie 2016
Daca a fost data la fier vechi puteti sa mergeti sa si solicitati o dovada a preluarii in centrul de fier vechi a vehiculului identificat prin seria de sasiu .....
Firma am aflat ca nu mai exista a fost o societate mica ..au dispărut faliment
Chiar daca a dat faliment, administratorul judiciar are trebui sa aiba arhiva acelei societati.
Cum poate fi gasit administratorul ,daca nimeni nu mai stie nimic de firma de mulți ani
Dupa numele companiei, intrati pe portalul instantelor de judecata (portal.just.ro), alegeti Tribunalul de la sediul acelei companii si apoi cautati dosarul/dosarele in care acea companie are calitatea de debitor iar domeniul este procedura insolventei/faliment.

Alte discuții în legătură

Nepasare sau inselare anca_eke anca_eke Mai anul trecut am primit o masina de la socrul meu si dupa catava vreme mi-am cumparat si eu una. Cu cea primita de la socru am dat-o la un prieten de-al meu. ... (vezi toată discuția)
4. scrisoare de la tribunal ca nu exista deschisa procedura de deschidere insolventa laritzu laritzu Buna ziua. Dupa cum zice si titlul ,ma intereseaza cum pot sa obtin o scrisoare de la tribunal cum ca societatea mea nu este situatia sa fie deschisa ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate comerciala teodora g teodora g am avut o societate care s-a radiat in martie anul acesta. A fost cu datorii la bugetul statului. Inainte de declansarea procedurii insolventei conform Legii ... (vezi toată discuția)