avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nepasare sau Inselare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nepasare sau Inselare

Mai anul trecut am primit o masina de la socrul meu si dupa catava vreme mi-am cumparat si eu una. Cu cea primita de la socru am dat-o la un prieten de-al meu. (prostia ca nu am trecut-o nici eu pe numele meu si nici pe numele prietenului meu), a ramas pe numele socrului. Asta nu ar fi o probleme, ci faptul ca prietenul meu a dus masina la un centru de colectare fier vechi. Acolo i-a dat o chitanta pe care nu specifica datele masini. Acuma eu am fost la o firma de radieri si acolo mi-au spus ca trebuie sa imi treaca seria de la sasiu si sa puna o stampila pe chitanta ce am primit-o ulterior si se rezolva problema. Probleme e ca patronul de la centrul de colectare nu prea vrea sa puna stampila pe aceea chitanta. Nu stiu ce sa fac. Cred ca e ceva in nergula cu aceea firma. Cum as putea rezolva ceasta problema?
Astept raspuns pe adresa de email : anca_eke@yahoo.com. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:56, 30 Martie 2010
se poate rezolva cu un proces pe care il va face socrul tau impoytiva amicului.. alta solutie ar fi sa l dai in judecata pe patronul de la centru colectare pe obligatia de a face..exista si o procedura prealabila si e posibil sa nu ajungi l faza de judecata
Contactati avocat care sa va redacteze document prin care patronul unitatii colectare materiale , sa fie determinat sa-si asume responsabilitatea preluarii auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto remat uniq1 uniq1 In ce conditii trebuie dusa masina la Remat(fier vechi), eu am dezmembrat masina, a rams caroserie si cateva elemente, seria sasiu e la locul ei. PE cei de la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am avut o mașină și am înmatriculato la primărie ... Mariusiordache855 Mariusiordache855 Bună ziua, am avut o mașină și am înmatriculato la primărie problema e ca nu mai am mașină am dat-o la cnv care se sa o ducă la fier iar eu nu o pot ... (vezi toată discuția)
Radiere auto mihaiene68 mihaiene68 Buna ziua , cum pot radia o masina vanduta mai de mult, fara sa fi facut acte de vanzare cumparare legale si care intre timp a fost data la fier vechi ,initial ... (vezi toată discuția)