avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am avut o mașină și am înmatriculato ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am avut o mașină și am înmatriculato la primărie ...

Bună ziua, am avut o mașină și am înmatriculato la primărie problema e ca nu mai am mașină am dat-o la cnv care se sa o ducă la fier iar eu nu o pot scoate de la impozit ca nu am nici un certificat sau chitanță ca am dat-o acelei persoane, ce pot face în cazul ăsta, mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
Mariusiordache855, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:53, 9 Noiembrie 2021
Mergeti la un birou notarial si dati in sensul acesta o declaratie pe care apoi o veti depune la Primarie. (veti avea nevoie de seria de sasiu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina! buna seara! niste cunoscuti, au avut accident, dauna totala. ... roxana_d24 roxana_d24 Buna seara! Niste cunoscuti, au avut accident, dauna totala. Masina a fost dusa la fier vechi de catre tipul cu platforma, am o factura fiscala (copie) cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)