avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare la cerere neinregistrata in timp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare la cerere neinregistrata in timp

Buna.Am avut un angajat la firma angajat in 20.10.2016.Mi-a facut cerere cfs a dua zi pina in 28.10 apoi mi-a trimis pe email cererea de desfacere contract de munca incepind cu 28.10.2016.Neffind in localitate si neavind nici o persoana desemnata pt aceasta,am operat in revisal desfacerea contractului de munca cu data de 04.11.
Cum procedez cu zilele din28.10 si pina in data de 04.11????Nu coopereaza sa faca alta cerere de cfs si nici nu a lucrat nici o zi!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 8 Noiembrie 2016
Cum a solicitat incetare c.i.m., cu acordul partilor sau prin demisie ?

Angajatorul in ce baza i-a incetat c.i.m. in data de 04.11.2016?
S-a solicitat cu acordul partilor cu acordul partilor si s-a incheiat cu acordul partilor dar nu in data de 28.10 ci 04.11
In acest caz, nu este vorba despre acordul partilor , ci doar o decizie unilaterala a angajatorului.

Salariatul a solicitat incetare cu 28.10.2016 , iar angajatorul a incetat cu 04.11.2016 ... acordul insemna salariat = angajator = data incetarii fie 28.10, fie 04.11.

In acest caz, fie angajatul face o noua cerere de incetare , coroborata cu o cerere de CFP , fie angajatorul anuleaza prima decizie si emite una noua cu data de 28.10.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract pentru cfs suciugeorgeta suciugeorgeta Daca am cerere pentru CFS din partea salariatului pe o perioada de 7 zile sau 20 zile....trebuie sa fac decizie de suspendare a contractului si sa o transmit ... (vezi toată discuția)
Cfs urmat de somaj se poate mmcor mmcor buna ziua am si eu urmatoarea problema: din noiembrie 2009 SUNT IN CFS, pe 1 februarie 2010 am primit preaviz de trimitere in somaj fiind in cfs pe 1 martie ... (vezi toată discuția)
Legat de cim pe durata derminata Herra_ Herra_ Buna ziua, Intrebare: 1. am contracte contracte individuale de munca incheiat in anul 2011, respectiv 2013. 2. am prelungit aceste contreacte asa cum [b]era ... (vezi toată discuția)