avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... APARTAMENT URBIS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

APARTAMENT URBIS

Detin un apartament de URBIS de 22 de ani.Anul acesta mi-am cumparat un mic apartament.Se poate face transcrierea apartamentului de urbis pe numele copiilor majori care figureaza pe contractul de inchiriere.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:34, 1 Martie 2017
Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Sotia este de multi ani chiriasa URBIS.Nu de mult a cumparat un apartament.Poate sa piarda calitatea de chiriasa URBIS legal?Are dreptul sa cumpere apartamentul de URBIS?
Pai nu prea am inteles mare lucru.
Cine/ce e URBIS?
Cine sunt chiriasii? Sotia dvs sau copiii? Sunt chiriasi unde? In apartamentul initial, sau in cel mic, pe care l-ati achizitionat recent?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez apartamentul? cris.petra cris.petra Buna ziua! Anul trecut am inchirat un apartament unei persoane fizice pe o perioada de 1 an. Contractul a fost inregistrat la fisc. Recent am aflat ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Ipoteca apartament achizitionat prin legea 112/1995 alex_paun alex_paun Buna ziua, Am o situatie si as avea nevoie de cateva lamuriri pentru ca nu ma pricep exact. Vreau sa optin un credit imobiliar pentru achizitia unei case ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract inchiriere marinescu2014 marinescu2014 buna ziua! va rog ajutati-ma cu un raspuns.matusa mea locuieste intr-un apartament inchiriat de la icral si vrea sa-si prelungeasca contractul de ... (vezi toată discuția)