avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecinul de la parter a taiat coloanele principale ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecinul de la parter a taiat coloanele principale termice!

buna ziua.am o problema destul de grava.stau la etajul 2 si sunt bransat la sistemul de incalzire a orasului.vecinul de la parter,s-a debransat de la incalzirea orasului si a taiat coloanele principale din casa,pe motiv ca face ce vrea la el in casa.am anuntat asociatia de locatari,dar din pacate dau din cote pe motiv ca nu vreau sa-l supere pe locatar?!nu i-au dat nici macar o amenda.spun ca amenzile le dau cei de la Calor!ce pot face in aceasta situatie?problema e ca vine iarna si voi ramane fara caldura!ce ma sfatuiti sa fac?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 13:35, 31 August 2009
asociatia nu afacut nimic pentru ca pana nu demult a fost sef de scara si era mana-n mana cu ei.a avut trase prin casa niste tevi groase prin care isi incalzea apartamentul,dar nu au spus nimic cei de la asociatie,cu toate ca stiau de ele in urma controalelor efectuate.(CRED CA NU AU TRIMIS ORBI CU CONTROLUL!):D
gazu-l avem tras separat fiecare.avem si un focar pt.centrala.asa am facut proiectul
domnule felix,spuneti-mi ce ati face dumneavoastra in situatia asta?cum ati rezolva situatia?oare-l pot reclame si la opc?sau la politie pt.distrugerea bunului comun?daca ajung in instanta cu el am sa-l reclam peste tot!trebuie sa ma interesez in cate locuri pot sa ma duc
iozsi39 a scris:

a fost cineva de la Color la el si nu a vrut sa-l lase in casa.deci trebuie sa astept sa se dea caldura si numai asa sa aflu daca a taiat intradevar tevile si apoi sa-l dau in judecata.asta daca nu-l da asociatia intre timp.dar am observat ca nu se grabesc sa faca asta.daca ajung sa-l dau eu in judecata,pot sa dau si asociatia pe motiv ca nu si-au facut datoria?
probabil si dvs cunoasteti zicala "hotul neprins este negustor cinstit". v-am citat pentru a va atrage atentia ca nici macar dvs nu sinteti sigur daca a taiat sau nu tevile de incalzire. atita timp cit nu aveti siguranta ca intr-adevar asa este, nu aveti altceva de facut decit sa asteptati frigul, iar atunci va iesi taraboi si mai mare.
el spune la toata lumea care-l intreba ca a taiat tevile.si mie mi-a spus asta.eu am dedus din urmatoarele:pe casa scarii vanile sunt deschise,la golirea instalatiei(a scarii unde stau)curge apa,este simplu.deci este apa pe instalatie.la aerisitorul de la ultimul etaj curge apa,dar la mine la aerisitoarele montate pe calorifere nu curge.deci inseamna ca le-a taiat.

Alte discuții în legătură

Debransare simona99 simona99 Buna ziua, aduc in discutie urmatoarea problema: - am cumparat un apartament intr-un imobil cu 2 etaje, la etajul 2, si doresc sa-mi instalez o centrala de ... (vezi toată discuția)
Taierea tevilor-parte comuna din apartament calistita calistita Buna ziua Sunt administrator la o asociatie de proprietari. In cdrul asociatiei un proprietar, de la etajul 4/4, a facut debransare totala, taind si partile ... (vezi toată discuția)
Administrare bloc aion678 aion678 sunt locatarul unui bloc pe a carui scara sunt atat abonati RADET cat si detinatori de centrale proprii de apartament . Una din coloanele RADET a fost taiata ... (vezi toată discuția)