avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie anterioara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie anterioara

buna,

am o mare problema. sotul meu mi-a zis de cateva ori ca a mai fost casatorit odata... si parea foarte serios. apoi nu a mai recunoscut, si mi-a zis ca nu am ce cauta la primarie sa ma interesez, ca cica e privata treaba (cand i-am sugerat ce vreau sa fac).

care ar fi metoda de a afla adevarul, daca a fost casatorit? pot angaja un avocat care sa mearga in locul meu (bineinteles dandui toate datele/documentele (certif de casatorie, etc) necesare, procura, sau ce alte chestii) pentru a primi detalii daca a avut inainte o casatorie? as prefera sa nu merg eu personal, decat daca e imperios necesar. din ce stiu inainte de casatorie trebuie sa recunoasca (in fata mea/dpdv legal) daca a mai fost casatorit inainte, nu?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 11:05, 8 Noiembrie 2016
Nu aveti cum sa aflati daca nu va spune el, nu aflati oficial nici personal, nici prin imputernicit.

din ce stiu inainte de casatorie trebuie sa recunoasca (in fata mea/dpdv legal) daca a mai fost casatorit inainte, nu?

pai stiti gresit, ce trebuie sa va zica e despre starea de sanatate si daca e vreun impediment in calea casatoriei, daca e casatorit in acel moment.

Apoi, de ce conteaza ?
Dacă sunteţi atât de curioasă, căutaţi pe portalul Just.ro numele soţului, la capitolul "Divorţuri".Probabil cunoaşteţi unde a trăit înainte de căsătoria cu dvs., căutaţi pe portalul instanţelor din zona respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aflare date casatorii anterioare masster masster Sunt cetateana americana de origine romana si sunt logodita cu un cetatean roman din Bucuresti. Am aflat recent, in mod neoficial, de la terte persoane, ca ... (vezi toată discuția)
Modificare certificat de nastere minor bambi.2010 bambi.2010 Buna seara; am deschis un proces pt majorarea pensiei de intretinere datorata de fostul meu sot pt 2 copii, acesta revenind cu o intampinaere in care ... (vezi toată discuția)
Identificare stare civila proces_ro proces_ro Cum as putea afla starea civila a unui barbat cu care traiesc la aceeasi adresa de cativa ani? Stiu CNP, si datele din certificatul de nastere si din pasaport. ... (vezi toată discuția)