avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legica sau logica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legica sau logica

Am primit sentinta din care reiese ca am contestat semnatura si n-am vazut vreodata falsul proces-verbal, pentru ca in acceasi sentinta sa se sustina ca procesul-verbal prezinta semnatura agentului si a mea.... Deci...
Poate fi o eroare a judecatorului.
Puteti folosi un astfel de motiv in calea de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces, pv semnat de agent in locul meu LiviuCotfas LiviuCotfas In 15 iunie 2015, am traversat la circa 20 de metri de trecerea de pietoni a magazinului Unirea impreuna cu multi altii. Ceilalti au fugit, eu am ramas, un ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala naty2004 naty2004 La inceputul acestui an , sotul meu a primit o amenda contraventionala pentru ca a parcat intr un loc nepermis, citind procesul verbal ( acesta ne a fost ... (vezi toată discuția)
Amendat pentru neprezentarea actelor ilky ilky In data de 28.01.2012 am primit 6 puncte amenda pentru ca nu am avut toate actele la mine. Articolul la care am fost incadrat este 101/1/18 din OUG 195/2002. ... (vezi toată discuția)