avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbarea domiciliului fostului proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbarea domiciliului fostului proprietar

Anul trecut am cumparat un imobil dar fostul proprietar nu si-a schimbat domiciliul din cartea de identitate, intreaga corespondenta venind in continuare la adresa mea. Ce actiune pot introduce in instanta ca sa fie obligat sa-si schimbe domiciliul?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:33, 29 August 2009
Prin lege este obligat ca in termen de 30 zile sa si schimbe domiciliul din cartea de identitate.Daca va deranjeaza atat de tare , sesizati Serviciul de Evidenta Informatizata a Persoanei, care vor face demersurile necesare pt a obliga fostul proprietar la preschimbarea cartii de identitate cu noua adresa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2009
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
Poate fostul proprietar si-a schimbat domiciliul in cartea de identitate.....dar nu si l-a schimbat la operatori....telefonie, banci etc. :) N-aveti ce face decat sa-i pastrati corespondenta si sa-l anuntati despre ea....sau sa o aruncati la gunoi.
Atat timp cit primeste si citatii cu siguranta nu si-a schimbat domiciliul
Citatii le primeste in baza unei reclamatii de la un operator, sa zicem, caruia nu i-a declarat actualul domiciliu si care are in evidenta vechiul domiciliu, adica al Dv. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa foști proprietari melaniapop melaniapop Buna seara,am cumpărat în luna decembrie 2020 un apartament și nici în ziua de azi foștii proprietari nu și au schimbat adresa,toată corespondența lor ... (vezi toată discuția)
Fost proprietar/ aceeasi adresa gabi_69 gabi_69 Buna ziua. Imi cer scuze pentru inceput daca nu am postat pe aria potrivita, rog eventual un moderator sa mute unde trebuie. Acum vreo 3 ani si ceva am ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu emmerson emmerson Vreau sa-mi schimb buletinul iar casa in care locuiam am vandut-o.Acum locuiesc intr-o alta casa dar care nu este proprietate mea e proprietatea firmei.Pot ... (vezi toată discuția)