Bună ziua! Am cumpărat un apartament de 1 an și jumătate, iar vechiul proprietar deși i-am cerut la 4 luni de la mutare sa își mute toată corespondența pe adresa lui actuala refuza sa o facă, cerandu-mi lunar sa ii pun in posta la un alt vecin plicurile lui.Deja mă deranjează aceasta situatie,,nu mă simt obligația cu nimic să îi port grija corespondenței lui.Recent, i-am cerut din nou acest lucru zicandu-mi că oricum nu e importanta , că ce mă deranjează pe mine etc.,Cum pot să mă scap de el și de toată situația asta ?.Pot sa îl constrâng cumva ?Pot sa ii rețin corespondenta sau sa o arunc pur si simplu ?..Mulțumesc pt sfat.
Verificați la evidența persoanei dacă fostul proprietar mai figurează cu domiciliul la adresă, e posibil să nu iși fi schimbat actul de identitate.
Dacă este așa, puteți solicita anularea domiciliului.
Cred că a schimbat adresa din moment ce, facturile de utilități vin pe adresa lui, la mine ajung plicurile trimise de bănci și diverse unități, nu știu de la cine.si as vrea sa înceteze asta,, e chiar deranjant .
Evacuare din spatiu
ionut321
Buna seara! Ce demersuri sunt necesare pentru a evacua pe cineva din spatiu? chiar si prorpiul fiu. Acesta nu mai locuieste la mine de 3 ani s-a mutat in alta ... (vezi toată discuția)