avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Corespondenta vechiului proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Corespondenta vechiului proprietar

Bună ziua! Am cumpărat un apartament de 1 an și jumătate, iar vechiul proprietar deși i-am cerut la 4 luni de la mutare sa își mute toată corespondența pe adresa lui actuala refuza sa o facă, cerandu-mi lunar sa ii pun in posta la un alt vecin plicurile lui.Deja mă deranjează aceasta situatie,,nu mă simt obligația cu nimic să îi port grija corespondenței lui.Recent, i-am cerut din nou acest lucru zicandu-mi că oricum nu e importanta , că ce mă deranjează pe mine etc.,Cum pot să mă scap de el și de toată situația asta ?.Pot sa îl constrâng cumva ?Pot sa ii rețin corespondenta sau sa o arunc pur si simplu ?..Mulțumesc pt sfat.
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
MihaelaP., utilizator

Alte discuții în legătură

Scoatere de la o adresa a unei firme bido bido buna ziua, am cumparat o locuinta si am constatat ca primesc o serie de instiintari,facturi, note si plicuri de la Posta Romana, admin financiara care se ... (vezi toată discuția)
Citatare neconfidentiala a partilor in proces utiliyator utiliyator De ce citatiile nu sunt inchise in plicuri respectandu se confidentialitatea corespondentei? Citatiile sunt vazute de toata lumea, de postasi, de vecini, de ... (vezi toată discuția)
Acces blocat din domeniu public la proprietate sandidu sandidu Buna ziua , Posed proprietate (casa si teren ).Accesul la proprietate e din domeniu public ( proprietatea autoritatii locale -primarie) comun cu un vecin ... (vezi toată discuția)