avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minori si familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minori si familie

Buna ziua ma numesc Robert am împlinit 18 ani in 11 Septembrie si va rog sa ma îndrumați la niste probleme pe care nu le stiu împlinind varsta de 18 ani tatăl meu ma chemat in judecată pentru întreruperea pensiei alimentar. Judecătoria trimitand citație sa depun întâmpinare. Depunând intampinare cu dovada ca sunt elev in cls a 12 si cerând si mărire pensiei alimentare deoarece este de 130 lei care nu a mai fost mărita din anul 2007. Tatăl meu își retrage acțiunea de judecată deoarece la suparat cererea mea de mărire. Iar acum am primit o citație sa ma prezint la proces pe 7 Decembrie. Va rog sam dati sfaturi ce sa fac cu foarte mult respect Robert.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:02, 8 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Va duceti la instanta si aratati toate cele spuse mai sus.
Veti primi pensia in continuare si va fi marita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara la 18 ani danabi danabi Buna ziua, acum cativa ani am divortat si in sentinta de divort scria ca tatal copilului trebuie sa-i plateasca pensie alimentara pana la varsta de 18 ani. ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara zizi70 zizi70 Buna ziua, as dori si eu o informatie, sora mea este plecata din tara,este divortata iar copilul a fost incredintat tatalui, nu am mai luat legatura de mult cu ... (vezi toată discuția)