avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marire pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire pensie alimentara

Buna ziua, as dori si eu o informatie, sora mea este plecata din tara,este divortata iar copilul a fost incredintat tatalui, nu am mai luat legatura de mult cu ea, nu mai stiu unde locuieste , tatal a introdus cerere de marirea pensiei alimentare ( plateste pensie alimentara sora mea) , citatiile vin pe adresa mamei mele , daca nu pot lua legatura cu ea se poate judeca marirea pensiei alimentare in lipsa , si daca da dupa ce criterii e stabilita noua pensie alimentara. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 15:10, 23 Iunie 2011
Cererea se va solutiona chiar daca sora dvs nu se prezinta la proces.
Pentru stabilirea cuantumului, instanta urmeaza sa faca adresa la Administratia Financiara pentru a se comunica veniturile acesteia pentru anul 2010.
Ati putea face o adresa catre Judecatorie prin care specificati faptul ca sora nu locuieste cu dv. Daca nu se prezinta la proces,instanta va stabili pensia raportat la salariul minim pe eocnomie, care s-a marit de la 1 ianuarie 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu copil minor gaby76 gaby76 Buna ziua, va cer sfatul in legatura cu iesirea din tara cu copil minor. Din postarile anterioare parerile sunt impartite, functie daca exista sau nu ... (vezi toată discuția)
Minori si familie Goro345 Goro345 Buna ziua ma numesc Robert am împlinit 18 ani in 11 Septembrie si va rog sa ma îndrumați la niste probleme pe care nu le stiu împlinind varsta de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Incredintarea provizoriu minor ContSters126924 ContSters126924 Acum 2 ani mi sa dat custodia copilului minor.Decizia a fost definitiva si irevocabila. Anul trecut tatal acestuia a deschis proces pentru incredintarea ... (vezi toată discuția)