avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Bună ziua, vreau sa cer majorarea pensiei alimentare ,tatăl copilului lucrează în străinătate, am copia după actul de identitate și codice fiscale din Italia,as vrea pensia alimentara echivalentul în lei la salariul de Italia.Cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Liliana Ionela Alexandru , utilizator 13:28, 8 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Va adresati instantei si solicitati majorarea pensiei aratand unde lucreaza fostul.
Știu doar ca este în Italia,am copie după actul de identitate italian,dar nu știu firma la care lucrează,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut persoana Anilya Anilya Bună ziua, Va rog să mă ajutați cu o informație: cum pot afla unde lucrează o persoana in Italia dacă îi știu codicele fiscal, numele și zona unde ... (vezi toată discuția)
Solicitare formular e 401 cotiso_bv cotiso_bv Buna ziua ! Poate cere completarea \\"Formularului E 401\\", sotul/sotia aflata in tara, in numele persoanei aflata la munca in strainatate, fara procura ? ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare de catre unul dintre parinti aflati in strainatate feli7566 feli7566 Buna seara.Asi dori sa stiu care sunt consecintele unui parinte rau platnic voitor plecat in strainatate si anume in Italia ,care nu a platit pensia alimentara ... (vezi toată discuția)