avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Caut persoana
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Caut persoana

Bună ziua,
Va rog să mă ajutați cu o informație: cum pot afla unde lucrează o persoana in Italia dacă îi știu codicele fiscal, numele și zona unde lucrează.
Persoana căutată are de platit pensie alimentara in tara la 2 copii.
Cel mai recent răspuns: Anilya , utilizator 06:52, 6 Iunie 2018
Buna seara,
Adresa nu o cunoasteti?

Deschideti actiune in instanta pentru neplata pensiei de intretinere, comunicand despre dansul toate datele de care dispuneti. De restul se va ocupa instanta, procedura fiind mai indelungata.
Bună seara,
Nu cunosc adresa exacta, știu doar zona unde locuiește, undeva in nord, zona Trento..
Buna seara,

Daca nu aveti mai multe detalii, codul fiscal (codice fiscale) este de ajutor pentru identificarea persoanei de catre autoritati.
Procedati cum v-am scris in mesajul anterior. Este singura solutie, mai ales ca hotararea va trebui executata in Italia.
Bafta!
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru copil DIMAGEORGIANA DIMAGEORGIANA In urma cu câțiva ani am divorțat si in urma căsătoriei a rezultat un copil fiind data la mine(mama) d si fostul soț este obligat sa plătească o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Liliana Ionela Alexandru Liliana Ionela Alexandru Bună ziua, vreau sa cer majorarea pensiei alimentare ,tatăl copilului lucrează în străinătate, am copia după actul de identitate și codice fiscale din ... (vezi toată discuția)
Codice fiscal - ce putere are annesis annesis Buna ziua, Fratele meu a murit în accident în Italia și trebuie sa ridic suma din asigurare care îmi revine. Avocata care s-a ocupat de caz vrea sa o ... (vezi toată discuția)