In urma cu câțiva ani am divorțat si in urma căsătoriei a rezultat un copil fiind data la mine(mama) d si fostul soț este obligat sa plătească o pensie de 25%pe venitul minim dar el este plecat in Italia de 13 ani si nu a mai plătit pensia de 2ani am depus plângere la politie dar nimic ce pot face in cazul acesta sa îmi plătească pensia pt copil?
Buna seara. Prin instanta se poate face ce doriti dar este mai complicat In Italia lucreaza cu contract sau nu? Stiti unde lucreaza? Stiti domiciliul? Eu zic sa consultati un avocat si vedeti apoi ce se poate face, in functie de raspunsurile la intrebarile de mai sus...
Il dati in judecata in Romania pentru neplata pensiei de intretinere. Ar fi ideal daca ati sti unde locuieste sau lucreaza in Italia, sau codul fiscal (codice fiscale) atribuit de Agentia delle Entrate. Se va da o hotarare in cazul in care se sustrage de la plata pensiei. Apoi va trebui sa puneti in executare decizia judecatorului. Abia dupa aceea luati legatura cu un avocat care sa intreprinda urmatorii pasi.
Somaj italia
Opr88
Buna ziua as vrea sa ma informati si pe mine cu o problema maicamea lucreaza in italia vrea sa obtina somaj dar iy trebuie rezidenta trebuie luata in spatiu ... (vezi toată discuția)