Buna ziua!Vreau sa stiu daca pot si sub ce ce pretext,pot ataca un P.V.în instanta.În procesul verbal de contraventie politistul care l-a intocmit a scris ca''nu am dat prioritate celor doi pietoni aflati pe trecere''.Detin filmarea de pe camera mea auto,in care se observa clar doar un pieton nu doi,care calca putin zebra.Eu fiind pe banda a II-a de mers.Pot cere nulitatea absoluta sau....Multumesc anticipat!
din mesajul dvs. inteleg ca ati fi de acord cu politistul, singura divergenta fiind cu privire la numarul de pietoni care traversau trecerea.
Cred ca va dati si dvs. seama de sansele de reusita in instanta doar pentru motivul ca era un singur pieton si nu doi.
In rest .... alte argumente in sustinerea anularii procesului-verbal nu ne-ati prezentat, deci nu putem spune daca ati avea sau nu sanse pe alte motive.
Ma gandesc sa invoc nulitatea absoluta a pv.!In filmarea mea cei doi pietoni la care face referire politistul sunt la circa 10m de trecere.Din pacate,exista totusi un pieton care intradevar calca marcajul.Politia se afla la 150 de metri de trecerea de pietoni,iar pe fond nu au depus nici-o proba la dosar.Eu am trimis doar poze fara sa se vada pietonul cu pricina,dar aratau ca cei doi erau departe.Am pierdut asadar,vreau sa fac apel,macar mai castig ceva timp.Am nevoie de permisul de conducere.Nu prea stiu cum sa procedez!!!Multumesc frumos!
Pai vedeti cum incepeti sa ne spuneti mai multe lucruri.....
Sunteti departe in demersurile dvs. si nu in faza de apreciere a oportunitatii formularii unei plangeri contraventionale.
Dvs. deja ati formulat plangerea si aveti si solutia primei instante.
In apel nu puteti solicita nulitatea procesului-verbal daca nu ati cerut acest lucru deja in fond.
Dar daca singurul scop al dvs. este sa trageti de timp prin formularea apelului, atunci puteti invoca orice, pentru ca apelul se va judeca oricum si solutia in apel o prefigurati deja.
Multumesc!Cam tineti cu politistul;)Nu voi prezenta proba video,voi merge in continuare cu plansele foto si am sa ma prezint la proces.Pe fond nu am fost prezent si de asta am pierdut.Cum am mai spus politia nu a depus nici-o proba!Se poate sa mi se respiga cererea de apel?O seara frumoasa!