avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... D 101 IMPOZIT PE PROFIT
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

D 101 IMPOZIT PE PROFIT

Bună ziua!
Este obligatorie depunerea D101 privind impozitul pe profit, care este zero într-o asociație de proprietari, neavând activitate economică?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:25, 8 Noiembrie 2016
De unde inventati topicurile acestea @ursulina?
Nu le dati idei, ca ”baietii” abia asteapta....
Legea 230/2007 ne lamureste inca din primele articole:
Art. 3. - În sensul prezentei legi, termenii şi expresiile de mai jos au următoarea semnificaţie:
g) asociaţie de proprietari – formă de asociere autonomă şi nonprofit a majorităţii proprietarilor dintr-un condominiu;

Asa ca daca este o persoana juridica nonprofit, nu are ca obiect profitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 010 asociatii de proprietari ursulina ursulina Bună ziua! Suntem o asociație de proprietari. Avem contract cu o firmă specializată pentru administrare. De la contabilitate mi s-a comunicat (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuna cineva daca s-a abrogat cumva legea care scutea asociatiile de locatari/proprietari de plata impozitului pe profit. Sau daca e ... (vezi toată discuția)
Decl 010 asoc. propr. impozit pe profit agherghina agherghina Asociatiile de Proprietari care nu realizeaza niciun venit de natura economica (chirie spatii sau alte activitati) aveau obligatie sa depuna 010 in ianuarie ... (vezi toată discuția)