avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inca o problema
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inca o problema

buna ziua!am mai vb zilele trecute pe aceasta adresa!am avut foarte multe raspunsuri,de unele am fost fff multumita,dar altele se vedea ca au o urma de ura si dispret in ele..............acum mai am o intrebare legata de discutia din zilele trecute,eu am o colega la care as putea sa stau,daca as sta la ea s parintii mei ar anunta politia ar putea sa pateasca ceva ea sau familia ei???????????va multumesc!!!!!!!si astept raspunsul dvs.
Dac ai fi minora, da! Dar nu este cazul, parintii pot sa sune la politie, colega ta si parintii sai nu au ce sa pateasca! Sa te bucuri de prietenia colegei tale care ti-a intains o mana la greu. Politia va intelege situatia daca ar fi un denunt!
multumesc pt rasp
dar daca m-as duce la prietenul meu care e major ce s-ar putea intampla>?
Sa inteleg ca esti minora? Daca te-ai duce la prietenul tau care are peste 18 ani si te denunta parintii, atunci ii faci acestuia rau! Stii cum este... relatia cu o minora se pedepseste!
ok!!!!dar daca am 16 ani s vreau sa stau la el,pur si simplu daca nu am la cine si vreau sa stau la el,parintii mei sau politia ii pot face ceva?s sunt minora,s daca vreau sa stau la o colega,ii pote face ceva acesteia???????nu e acelas lucru?

Alte discuții în legătură

Bună, am aproape 16 ani si vreau sa stau cu prietenul meu Anonim0519 Anonim0519 Nu vreau sa repetati fiecare ca sunt proasta sau asa ceva. Parintii mei sunt cam de acord cu noi (se teme doar sa nu fac ceva postie) si Parintii prietenului ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa plec de acasa! cercellucian cercellucian buna ziua ma numesc gabriela si am o problema de curand am facut 18 ani mi-am scos si noul buletin vreau sa plec de acasa e o situatie mai complicata anul ... (vezi toată discuția)
Am varsta de 15 ani, prietenul meu 22 ani - parintii mei nu sunt de acord cu relatia elenutsa elenutsa Ma numesc Lele si am 15 ani:\">..am o mica \"problema\".. am un prieten de 4 anii..au avult loc intre noi 2 relatii sexuale:\">..de la un timp de vreme ... (vezi toată discuția)