avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru, pasi de urmat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru, pasi de urmat

Buna ziua.
Am deschis un punct de lucru in judetul Brasov. Am facut actele la registrul comertului, dar nu stiu ce mai trebuie sa fac. Cred ca mai am de facut ceva formalitati pe la primarie, corect ? Stiu ca mai trebuie sa-mi iau si registru unic de control, dar nu prea stiu ce trebuie sa fac la primarie.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:33, 8 Noiembrie 2016
Trebuie sa depuneti la ei dosarul cu actele pentru avizul de functionare al acelui punct de lucru. Mergeti sa intrebati ce acte cer cei de la primaria de acolo. Sigur contractul cu firma de salubritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru schimbarea sediului social din Sector 6 la Tecuci? Multumesc (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa infiintarea societatii comerciale Aty80 Aty80 Buna ziua, Am infiintat un SRL ,actele de la registrul comertului deabia mi-au iesit. Intrebarea mea ar fi: ce pasi trebuiesc urmati de acum incolo? De ... (vezi toată discuția)