avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obtine copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obtine copilul

Stimații avocații eu am stat cu o femeie 5 ani de zile din care a rezultat o fetiță problema mea este ca aceasta femeie mia răpit fata motivând părinților mei unde locuiam împreună ca ia fata si o aduce înapoi a doua zi acest lucru nu sa întâmplat a durat o săptămână si am sunați si atunci am auzit fata cum plângea după mine fiind atașată foarte tare de mine la vârstă de 2-3 luni sotia sau mai bine zis concubina mea pentru ca nu suntem căsătoriți a fost sa lucreze in Ungaria unde mătușă ei ia băgat in cap sa ma lase si sa se ia cu un polițist din Ungaria ca are bani si etc după ce sa întors in tara la vreo 3 ani ma înșelat cu un necunoscut am suferit dar am trecut peste si am iertato ulterior mia zis ca vrea sa ne despărțim pentru ca am puși sa își lase locul de munca unde câștiga puțin muncea mult si peste program si era foarte prost plătită plus ca nu avea timp de familie de când sa angajat in 2 luni fetiță mea a mâncat mâncare gătită de la ai mei si 2de 2 ori a mâncat mămăligă cu brânză di paste făcute de concubina neplacandui sa facă mâncare stătea cea mai mare parte a timpului petrecandusi timpul pe facebook unde vorbea cu diverși tipi arabi romani etc ia susține e ca statul ii va da fata ei ea acum ma poate acuza ca Nui dau fata eu recuperando sărind gardu la părinții ei pentru ca închisese poarta nu vreau sa dau fetiță ei datorita faptului ca nu poate avea grija de ia si este un real pericol mediul de acolo părinții ei au lucrat întruna loc unde se reciclau gunoaie si auceau acasă iaurturi capete de salam din care își făceau ei propriile rude mia dat si mie sa mănânc maicamealea dat la câine si câinelui i sa făcut rău ei aia vroiau sa dea fetiței mele plus ca soacră-mea cum ar venii ia dat de fata cu mine iaurturi care pe eticheta nu erau expirate dar erau rezultatele testelor de la firmele producătoare bunica concubinei cu cine susține ca vrea sa lase fata suferă de boli psihice acuzandul pe taicamiu ca se culca cu. Concubina mea maicasa di taicadu concubinei sunt bețivi dau petreceri frecvent la ei acasă vin toți bețivi satului si beau asculta muzica tare tipa intro zi socrumiu a vrut sa își omoare mama cu un topor pe sotia lui a vrut la fel o făcea pe concubina mea curva panarama propriul tata a sărit cu tiporu si la pădurar de fata cu politia pentru ca lau prins ca fura lemne taicadu a furat inele de aur de la ci eva fin casa di a dat vina pe ficasa îmi este frica să-mi las fata acolo di mie frica sa nu susțină ca iam luat drepturile ca mama eu nu iam interzis sa își vadă fata sau sa se mute i apoi cu noi am încercat cu Frumosu am lăsat de la mine am renunțat chiar si la locul ei de munca sa nu se mai mute si tit nu a vrut găsind diferite motive ea ma acuza ca o tot înjuram credetima ca ma scotea din sărite de fiecare data când ne vedeam fin diferite motive si preferam sa o înjur decât sa o lovesc sau altele va rog ajutatina sa nu permit sa distrugă aceasta ființă o viață nevinovata va implor sunt un tata disperat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:28, 8 Noiembrie 2016
Trebuie sa va adresati instantei. Acolo veti face dovada cu martori, acte si ancheta sociala ca sunteti un bun parinte. Sa solicitati instantei ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata in comun, domiciliul copilei sa fie la dvs., pensie alimentara si un program de vizita. Instanta va decide ce e mai bine pentru copila.
Da, doar în urma unei judecați se va stabili...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa pierd fetita? gusti90 gusti90 In urma unui concubinaj ce a durat aprox.2 ani jumatate a rezultat un copil,fetita mea in varsta de 1 an si 6 luni acum,in urma cu 4 luni fosta concubina a ... (vezi toată discuția)
Bataia concubinei si terorizarea copilului ContSters153344 ContSters153344 buna ziua. traiesc cu concubinul meu de 2 ani jumatete avand o fetita de 1 an jumate ea fiind pe numele lui. acu vreo 3 seri fetita a adormit si sa trezit ... (vezi toată discuția)
Copil retinut de catre bunici David1987 David1987 Buna ziua am si eu o întrebare si poate reusiti sa ma indrumati si pe mine. Pe data de 13 iulie concubina mea cu care am doi copii un băiat de doi ani si o ... (vezi toată discuția)